PayPal u Srbiji

 

Od 10.04. 2013 godine sistem PayPal je dostupan i u Srbiji. 

Da biste počeli koristiti PayPal sistem potrebno je prvo da registrujete nalog na PayPal-u. To učinite klikom na sledeći link: 

Otvaranje PayPal naloga Srbija

Sama procedura registracije, verifikacije naloga i kreditne kartice su detaljno objašnjeni kod samog procesa otvaranja naloga. Na samom početku, imate izbor dve opcije naloga: „Individual“ i „Business“ nalog. Za registraciju koristite validnu email adresu i neku od kartica koja je podržana od strane PayPal-a (Master Card, Visa … itd). Imaćete jednu malu proveru tzv. “Security Challenge”, gde trebate da unesete kod (Confirmation Code) koji vam je poslat na email. Nakon toga, spremni ste za uplatu/isplatu preko PayPal-a. Takođe, na svom profilu imate i opciju “Send Payment”, koja vam omogućuje da uplatite novac u nekoj od 193 podržane zemlje. PayPal garantuje transakcije i na raspolaganju su 23 valute. Za početak je omogućeno plaćanje robe i usluge na internetu. Očekuje se da ubrzo bude podržana i naplata preko PayPal-a.

Ovaj unos je objavljen pod Vesti. Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sigurnosni kod

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>